Treenitilat

Hyppää kohtaan "Ulkokenttä"
 

Sisähalli

LSKK:n halli on kooltaan n. 500m2 ja sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Halliin kuljetaan rappuja pitkin, mutta myös iso hissi löytyy tavaran kuljetusta varten. Hallista löytyy kolme vessaa, jääkaappi ja vesihana / -piste. Hallin treenikalustoon kuuluvat mm. peili, hyppyesteet sekä muut agilityesteet.

 

Hallin varaus

Kerhon jäsen voi käydä itsenäisesti treenaamassa hallilla, hallimaksu 15€ / kalenterikuukausi. Ota yhteyttä Pia Taimiseen (taiminenpia@gmail.com), niin saat häneltä paluupostina maksuohjeet sekä muuta tarpeellista tietoa.

Halli on varattavissa ei-kilpailevaan toimintaan yksittäisiksi tunneiksi tai koko päiväksi. Jos olet kiinnostunut varaamaan hallia, ota yhteyttä ja kerro minkälaiseen tarkoitukseen sitä olisit vuokraamassa. Vuokrauksesta seuran ulkopuolisille päätetään tapauskohtaisesti.

Hinnasto:
Ma - Pe klo 8.00 - 16.00, hinta 15€ / h tai 8h / 110€
La - Su klo 8.00 - 21.00, hinta 20€ / h tai 8h / 150€ (ei koko viikonloppua)

 

Ajo-ohjeet

Hallin osoite: Juvantie 11, 32200 Loimaa. Pihatie hallille kääntyy ison harmaan "Vesikoskitalo"-kyltin kohdalta.

Avaa kartta Google Mapsissa

 

Hallisäännöt

Voimassa 1.1.2018 alkaen.

 


 
Ulkokenttä

Loimaan Seudun Kennelkerho on saanut Loimaan kaupungilta käyttöönsä ulkokentän. Ulkokenttä on jäsenistön vapaassa käytössä aina kun kentällä ei ole ohjattua tapahtumaa tai koulutusta. Kenttä on aidattu (vanha jääkiekkokaukalo).

Kentän ohjatut koulutukset ja tapahtumat näet LSKK:n foorumilla olevasta kalenterista (kentällä olevat tapahtumat on merkitty K-kirjaimella, esim. K Rallytokokoulutus klo x-xx). Kentällä ei ole tällä hetkellä tarjolla lajiharrastamiseen välineistöä, joten otathan omat välineet mukaan mikäli sellaisia tarvitset (esim. tokon noutokapulat, rallytokon kyltit jne.). Kentän käyttö on jäsenille ilmaista. Treenaaminen omalla vastuulla, kerho ei ole vakuuttanut kentällä treenaajia.

Kentän vieressä on matonpesupaikka, muistetaanhan kunnioittaa mattojen pesijöitä. Kerääthän myös koirasi jätökset yleisen siisteyden ja kentän käytön jatkuvuuden vuoksi.

 

Ajo-ohjeet kentälle

Kentän osoite: Vanha Alastarontie 106, Loimaa. Loimaan keskustan suunnasta tultaessa tietä 213 Alastaron suuntaan reilut 6km. Käänny oikealle Köyliönkylä (Vanha-Alastarontie), jota 1,1km. Vasemmalla puolella tietä on vanha Kurittulan koulu, jonka kenttä on käytössämme. Käänny kentälle vasta korkean kuusiaidan jälkeen, EI koulun pihalle, joka on yksityisaluetta. Risteyksen kohdalla on opaskyltti, joka ohjaa oikeaan pihaan kääntymisessä.