Treenitilat

Hyppää kohtaan "Ulkokenttä"
 

Sisähalli

LSKK:n halli on kooltaan n. 500m2 ja sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Halliin kuljetaan rappuja pitkin, mutta myös iso hissi löytyy tavaran kuljetusta varten. Treenitiloista löytyy kolme vessaa, jääkaappi, mikro, kahvinkeitto välineet ja vesipiste. Treenikalustoon kuuluvat mm. peili, hyppyesteet sekä muut agilityesteet. Pohja on kumirouhemattoa.

 

Hallin varaus

Kerhon jäsen voi käydä itsenäisesti treenaamassa hallilla, hallimaksu 15€ / kalenterikuukausi. Ota yhteyttä Riikka Järvenpäähän (jarvenpaa.riikka@hotmail.com), niin saat häneltä paluupostina maksuohjeet sekä muuta tarpeellista tietoa.

Halli on varattavissa ei-kilpailevaan toimintaan yksittäisiksi tunneiksi tai koko päiväksi. Jos olet kiinnostunut varaamaan hallia, ota yhteyttä Reetta Järvenpäähän (reetta.jarvenpaa@saunalahti.fi) ja kerro minkälaiseen tarkoitukseen sitä olisit vuokraamassa. Vuokrauksesta seuran ulkopuolisille päätetään tapauskohtaisesti.

Hinnasto:
Ma - Pe hinta 15€ / h tai 8h / 110€
La - Su hinta 20€ / h tai 8h / 150€ (ei koko viikonloppua)

 

Ajo-ohjeet

Hallin osoite: Juvantie 11, 32200 Loimaa. Pihatie hallille kääntyy ison harmaan "Vesikoskitalo"-kyltin kohdalta.

 

Hallisäännöt

Voimassa 1.1.2018 alkaen.

Avaa hallisäännöt klikkaamalla tästä
 • Sisätiloissa tupakointi on kielletty.
 • Koira tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti (ei koske pikkupentujen leikkitunteja).
 • Hallin piha pidetään siistinä, joten kerää koirasi jätökset.
 • Sisätiloihin ja porraskäytävään koiran tarpeiden teko on kielletty. Siivoa huolellisesti koirasi jätökset. Sisätiloihin sattuneista vahingoista tulee maksaa merkkaussakko 5€ / vahinko kassapossuun.
 • Juoksuaikaista narttua ei saa tuoda hallille.
 • Kantava narttu 30 vuorokautta ennen laskettua aikaa (laskettu aika = 63vrk ensimmäisestä astutuksesta) ja synnyttänyt narttu alle 75vrk synnytyksen jälkeen on mammalomalla, eikä sen kanssa saa treenata hallilla.
 • Sairaan koiran tuominen hallille on kiellettyä.
 • Itsenäisen treenaajan on aina varattava aika hallin varauskalenterista. Kalenteriin tulee merkitä myös kurssit, koulutukset ja muut tapahtumat. EI päällekkäisiä varauksia. LSKK:n järjestämät yleiset tapahtumat menevät itsenäisten harjoitusvuorojen edelle.
 • Anna treenirauha: tule halliin vasta, kun oma ryhmäsi alkaa tai olet varannut oman ajan.
 • Itsenäisen treenaajan maksu ja kausiryhmäläisen oikeus käyttää hallia itsenäiseen treenaukseen ilman erillistä maksua ovat henkilökohtaisia.
 • Jos koirasi karkailee häiritsemään tai käyttäytyy aggressiivisesti muita koiria / ihmisiä kohtaan, tulee koira pitää kytkettynä koko ajan.
 • Hallilla olevia koulutustarvikkeita saa lainata, mutta kaikki tavarat tulee palauttaa takaisin omalle paikalleen.
 • Agilityesteet tulee aina palauttaa treenin jälkeen hallin seinustoille, ei peilin eteen eikä väliaidan viereen. Rautaovien takana olevat esteet palautetaan käytön jälkeen takaisin rautaovien taakse.
 • Huolehdi hallin ovi sekä alaovi lukkoon lähtiessäsi ja muista sammuttaa valot.
 • Kerho ei ole tapaturmavakuuttanut jäseniään, treenaat siis omalla vastuulla. Koulutusohjaajat ja tapahtumissa talkoilevat on tapaturmavakuutettu.
 • LSKK:n johtokunta varaa oikeuden muuttaa hallisääntöjä tarvittaessa.
 • Sääntöjen rikkominen: Mikäli ilmenee väärinkäytöksiä, LSKK:n hallitus päättää seurauksista tapauskohtaisesti.

 


 
Ulkokenttä

LSKK:n ulkokenttä on aidattu vanha jääkiekkokaukalo. Kerhon jäsenellä on mahdollisuus käydä itsenäisesti treenaamassa ulkokentällä, kentän käyttö on ilmaista. HUOM! Ulkokentän käyttöön on aina varattava aika kalenterista, tarkemmat ohjeet kalenterin ohjeissa. Treenaaminen ulkokentällä on omalla vastuulla, kerho ei ole vakuuttanut kentällä treenaajia.

Kentän vieressä on matonpesupaikka, muistetaanhan kunnioittaa mattojen pesijöitä. Kerääthän myös koirasi jätökset yleisen siisteyden ja kentän käytön jatkuvuuden vuoksi.

Ulkokenttä on varattavissa ei-kilpailevaan toimintaan yksittäisiksi tunneiksi tai koko päiväksi. Jos olet kiinnostunut varaamaan kenttää, ota yhteyttä Reetta Järvenpäähän (reetta.jarvenpaa@saunalahti.fi) ja kerro minkälaiseen tarkoitukseen sitä olisit vuokraamassa. Vuokrauksesta seuran ulkopuolisille päätetään tapauskohtaisesti.

Hinnasto:
Ma - Pe hinta 8€ / h tai 8h / 50€
La - Su hinta 10€ / h tai 8h / 70€ (ei koko viikonloppua)

 

Ajo-ohjeet kentälle

Kentän osoite: Vanha Alastarontie 106, Loimaa. Loimaan keskustan suunnasta tultaessa tietä 213 Alastaron suuntaan reilut 6km. Käänny oikealle Köyliönkylä (Vanha-Alastarontie), jota 1,1km. Vasemmalla puolella tietä on vanha Kurittulan koulu, jonka kenttä on käytössämme. Käänny kentälle vasta korkean kuusiaidan jälkeen, EI koulun pihalle, joka on yksityisaluetta. Risteyksen kohdalla on opaskyltti, joka ohjaa oikeaan pihaan kääntymisessä.